Dette indhold er sponsoreret

En barnevogn er en dyr investering og typisk en, man kun foretager en enkelt gang eller to i sit liv. Samtidigt er det vigtigt med en god barnevogn, for mange bruger timer under deres barsel på at gå rundt med barnevognen, og derudover sover mange børn også deres lur i barnevognen. Der er nogle fejl, som er gode at undgå, når du køber en barnevogn, og dem kan du læse mere om i denne artikel, så du kan finde frem til de bedste barnevogne på markedet.

Størrelsen på barnevognen

Når du vælger barnevogn, er det vigtigt at du tænker over, hvad du skal bruge barnevognen til. Mange ender nemlig med at købe en barnevogn i en størrelse, der slet ikke passer til deres behov. Størrelsen er vigtig at tænke over af flere grunde. Skal dit barn kunne sove lur i vognen, er det en god idé at købe en vogn med et større liggemål, så barnet ikke vokser ud af vognen, inden det er færdig med at sove middagslur. Et liggemål på 92 cm eller derover er derfor en god idé. Skal du derimod kun bruge barnevognen, mens barnet er for lille til at sidde i klapvogn, kan du sagtens nøjes med en lille barnevogn eller en kombivogn. 

Fold vognen sammen

Vil I gerne kunne have barnevognen med i bilen, så husk at undersøge, om den kan være i bilens bagagerum, inden I køber den. Det sker for en del, at de først opdager, at barnevognen ikke kan være i bilen, når de første gang skal afsted på en længere biltur med barnet. Det er også en god idé at undersøge, om barnevognen er let at klappe sammen og samle igen, så I ikke skal bruge unødvendig tid på dette, når I skal på tur. Der er stor forskel på barnevognene, så her er det let at begå fejl. 

Højden på barnevognen

Er I flere, der skal gå med barnevognen, som ikke er lige høje, så husk at købe en vogn, hvor højden på styret let kan justeres. I butikken er det altid en god idé, at alle dem, der skal bruge vognen til daglig, prøver at køre en lille tur, så de kan undersøge, om det er komfortabelt for dem at gå med vognen. En lang gåtur med et alt for lavt eller alt for højt styr kan give rygsmerter, fordi man ender med at have en dårlig kropsholdning. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *